Marinerede sild med creme fraiche og æble

9719

4 pers.

Danmark

 

4 marinerede sildefileter

 

Creme fraichedressing:

2 ½ dl creme fraiche

2 spsk. hakket rødløg

1 æble, f.eks. Ingrid Marie (ca. 100 g)

1 spsk. mild, krydret sennep

1 tsk karry

½ tsk. groft salt

 

Tilbehør:

Rødløg

Karse

 

Rør creme fraiche sammen med hakket løg. Skræl æblet og skær det i meget tynde både. Smag til med sennep, karry og salt. Skær sildefileterne i skrå skiver og fordel creme fraichedressingen over. Garner med rødløg skåret i ringe og karse.

 

Silden kan også portionsanrettes:

Fordel creme fraichedressingen på fire tallerkener. Rul sildefileterne sammen fra den spidse ende med skindsiden udad. Sæt en rullet sildefilet i dressingen på , hver tallerken. Garner med rødløg og karse.

 

Giv groft rugbrød til.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager godt.